Rosół polski z pieczonego kurczaka i wołowiny

Rosol polski z pieczonego kurczaka i wolowinyAutor przepisu: Maciej Nowicki, szef kuchni Muzeum Palacu Krola Jana III w WilanowieRosol polski z pieczonego kurczaka i wolowiny podany z pielmieniami smakuje oblednie. Wlasnie podczas warsztatow kulinarnych w restauracji Villa Intrata w Wilanowie mialam okazje probowac go po raz pierwszy.Rosol zaliczany jest do polskich dan narodowych. Nazwa wyw...
Najnowsze przepisy
Filet z kurczaka na szybko to wybawienie dla zabieganych.... ⇖ 11
Ciasto ucierane cynamonowo-rumowe ze śliwkami to prosty i... ⇖ 13
Moje ulubione szybkie ciasto czekoladowe w nowej wersji z... ⇖ 25
Zeszłoroczny post z ziemniaczanymi sałatkami na letnie... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Znalezienie idealnego prezentu bywa czasem prawdziwym... ⇖ 46
Przepisy i moje ulubione dania z air frayera z książki... ⇖ 66
Zatar przyprawa – do czego dodawać i jak uprawiać zatar... ⇖ 80
Bardzo smaczna sałatka z kalafiorem i orzechami Sałatka z... ⇖ 93
Sałatka z rzodkiewkami i jajkiem – wiosenna surówka do... ⇖ 106
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1905
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 297
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 266
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 258
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 226
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 212
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 188