Rosół polski z pieczonego kurczaka i wołowiny

Rosol polski z pieczonego kurczaka i wolowinyAutor przepisu: Maciej Nowicki, szef kuchni Muzeum Palacu Krola Jana III w WilanowieRosol polski z pieczonego kurczaka i wolowiny podany z pielmieniami smakuje oblednie. Wlasnie podczas warsztatow kulinarnych w restauracji Villa Intrata w Wilanowie mialam okazje probowac go po raz pierwszy.Rosol zaliczany jest do polskich dan narodowych. Nazwa wyw...
Najnowsze przepisy
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 8
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 12
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Znalezienie idealnego prezentu bywa czasem prawdziwym... ⇖ 59
Przepisy i moje ulubione dania z air frayera z książki... ⇖ 90
Zatar przyprawa – do czego dodawać i jak uprawiać zatar... ⇖ 102
Bardzo smaczna sałatka z kalafiorem i orzechami Sałatka z... ⇖ 110
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 760
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 296
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 246
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 181
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 176