Najnowsze przepisy
Sezon na szparagi rozpoczęty - zapraszam do zakładki z... ⇖ 4
Zupa cebulowa kremPrzepis na zupę z cebuli karmelizowanej... ⇖ 16
Szparagi w kremowym, serowym sosie to przepis na dobry... ⇖ 23
Pasta z tuńczyka z groszkiem Pyszne smarowidło do chleba... ⇖ 16
Kotlety a la ryba po grecku to mój zupełnie nowy pomysł... ⇖ 17
Surówka z selera i marchewki do obiaduEkspresowa surówka... ⇖ 25
Rosół z gęsi
Rosół z gęsi Listopad to czas gęsiny, wtedy jest najsmaczniejsza, i zgodnie z tradycją, pojawia się na naszym stole. W tym roku upiekłam gęś faszerowaną jabłkami, gruszkami i pigwą, zajrzyj po przepis → pieczona gęś, a z części które mi zostały - dokupiłam tylko korpusy - ugotowałam obłędny rosół. Zobacz jaki ma piękny kolor.Rosół po ugotowaniu jest tłusty, dlatego...
Przepisy z bloga
Kaszanka z grilla z cebulą i boczkiemKaszanka z grilla z... ⇖ 46
Jemy nie tylko ustami, ale również oczami - jest to... ⇖ 40
Fotograficzne spa na Sycylii, to pięć pełnych wrażeń... ⇖ 12
Ekspresowe jajka faszerowane w 3 kolorach Ekspresowe jajka... ⇖ 90
Kiełbasa z piekarnika podsuszana Kiełbasa z piekarnika... ⇖ 76
Rzeżucha w skorupkach jajek Dekoracje wielkanocne, czyli... ⇖ 60
Schab gotowany 20 minut Schab gotowany 20 minut, to... ⇖ 110