Rosół z gęsi

Rosół z gęsi Listopad to czas gęsiny, wtedy jest najsmaczniejsza, i zgodnie z tradycją, pojawia się na naszym stole. W tym roku upiekłam gęś faszerowaną jabłkami, gruszkami i pigwą, zajrzyj po przepis → pieczona gęś, a z części które mi zostały - dokupiłam tylko korpusy - ugotowałam obłędny rosół. Zobacz jaki ma piękny kolor.Rosół po ugotowaniu jest tłusty, dlatego...
Najnowsze przepisy
Jedną z największych radości w otrzymywaniu pudełek... ⇖ 12
Domowe zapiekanki z farszem z pieczarek, cebuli, szynki... ⇖ 7
Cinnamon Rolls w Wersji Fit(*SERIA FIT*)Oczywiście,... ⇖ 16
Kremowa Fit Gorąca Czekolada(*SERIA FIT*)Kiedy temperatura... ⇖ 13
Fit Chicken Burger(*SERIA FIT*)Trudno o danie, które tak... ⇖ 15
Przepyszny sos do kanapek i wędlin. Uwielbiany jest przez... ⇖ 103
Przepisy z bloga
Scarpaccia, włoski placek z cukinii Scarpaccia, włoski... ⇖ 50
Carpaccio z arbuza z fetą Carpaccio z arbuza z fetą -... ⇖ 84
Morele - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieUwielbiam morele!... ⇖ 54
Jogurtowiec z malinami i galaretką Jogurtowiec z malinami... ⇖ 56
Klasyczny hummus - błyskawiczny przepis Klasyczny hummus... ⇖ 93
Wędzone tofu Wędzone tofu - prosty przepisWegańska i... ⇖ 138
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 721
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 193
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 180
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 138
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 136
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 125