Rostbef wołowy z cukinią, marchewką, czerwoną cebulą i papryką
Źródło: http://truskawkowa-fiesta.blogspot.com/2023/05/rostbef-woowy-z-cukinia-marchewka.html
Soczysty stek wołowy od Highland Beef znad Pilicy? Dlaczego nie! Z dodatkiem duszonej cukinii, marchewki oraz czerwonej cebuli to idealna propozycja na wiosenne obiady!Składniki:400 g rostbefu wołowego z kością w całości300 g cukinii150 g marchewki100 g czerwonej cebuli100 g żółtej paprykiprzyprawy: sól, pieprz, czosnek granulowany, zioła prowansalskie10 ml oleju do...
Najnowsze przepisy
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 14
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 10
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 16
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 10
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 132
Przepisy z bloga
Jesień to idealny moment na eksperymenty w kuchni –... ⇖ 41
Proteinowe naleśniki owsiane z białkiem, toppingiem o... ⇖ 43
Serniczek bananowy z ciasteczkami sugar free od Gullon,... ⇖ 47
Różnorodność w sposobie odżywiania to podstawa, nawet... ⇖ 58
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 272
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 132
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 51
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 39
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 36
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 31








































