Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do przepisu na Szybki makaron z czosnkiem i... ⇖ 15
Wprowadzenie do Risotto z grzybami Co to jest risotto?... ⇖ 13
Wprowadzenie do Wrapów z Hummusem i Warzywami Dlaczego... ⇖ 11
Kawa turecka i daktyle – smak tradycji, który trwa wieki... ⇖ 16
Super szybkie oraz super smaczne ciasto owsiane z dodatkiem... ⇖ 17
Deser, który nasyci na dłużej. Prosty, szybki, idealny... ⇖ 18
Kawa, kuchnia i kadr – czyli co kocham najbardziej? Nie... ⇖ 18
Jeśli lubisz pasty kanapkowe o wyrazistym smaku, ta... ⇖ 24
Rumsztyk

RumsztykRumsztyki były bardzo popularnym daniem w czasach PRL-u. W barach i restauracjach najczęściej serwowano kultowe schabowe, bryzole i właśnie rumsztyki. Podczas, gdy bryzol najczęściej robiono z mielonej wieprzowiny lub mielonego mięsa wieprzowo -wołowego rumsztyki były robione wyłącznie z mielonej wołowiny i to grubo mielonej lub siekanej. Tak jak bryzole zatopione były w dużej ilości rumianej cebulki, ale nie dodawało się do nich pieczarek. Nie dodawało się do...
Przepisy z bloga
Młoda kapusta duszona z ulubioną kiełbasą, boczkiem... ⇖ 54
Tort na bazie biszkoptu mocno czekoladowego, wilgotnego... ⇖ 56
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki z dodatkiem... ⇖ 39
Prosta tarta z dużą ilością truskawek i przepysznym... ⇖ 97
Botwina to bardzo wiosenna zupa z młodych buraczków i... ⇖ 64
Przepisy na czasie
Prosty przepis na pyszny niedzielny obiad, w brew pozorom... ⇖ 1299
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 920
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 621
Zrazy czy roladki? Jak się u Was mówi na takie zawijane... ⇖ 573
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 530
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 490
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 439