.Rustykalna tarta z budyniem i musem rabarbarowym

CIASTO KRUCHE200 g mąki pszennej100 g zimnego masła 82%80 g cukru1 łyżka cukru waniliowego1 żółtko1 łyżka kwaśnej śmietany BUDYŃ1 opakowanie budyniu waniliowego3 łyżki cukru1 cukier waniliowy400 ml mleka DODATKOWO1 słoik 0.6 l musu z rabarbaru4 gałązek rabarbaruGałązki rabarbaru obieramy i kroimy w 5 cm kawałki, zasypujemy...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Pumpkin Spice Latte – jesienny klasyk w mojej kuchni.... ⇖ 12
Idealne na jeden kęs bułeczki boa od Buchcik pomieszane... ⇖ 9
Przepisy z bloga
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 13
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 822
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 353
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 319
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 270
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 259