RYBA PANIEROWANA
Źródło: https://rarossa.blogspot.com/2018/12/ryba-panierowana.html
Ryba panierowana to absolutny klasyk podczas kolacji Wigilijnej. Przygotowana wedlug tego przepisu jest mieciutka w srodku z chrupiaca zlota panierkaSkladniki2-3filety 3lyzkimakipszennej3lyzkibulkitartej olejdosmazeniasol, pieprz do smakuSposob przygotowaniaOplukane i osuszone filety pokroic na kawalki.Nastepnie kazdy kawalek ryby oproszy...
Najnowsze przepisy
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 13
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 15
Proste ciasto, ale było tak dobre w smaku, że piekłam je... ⇖ 12
Przepisy z bloga
O ile ciasto okazało się idealne na muf finki, to krem w... ⇖ 541
Mięciutkie bułki odrywane z wiśniami lub innymi owocami.... ⇖ 597
Sernik na zimno truskawkowy z galaretką , nie może go... ⇖ 672
Biszkoptowa kolorowa rolada truskawkowa, pachnąca latem.... ⇖ 657
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 74
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 71
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 51








































