RYBA PANIEROWANA

Ryba panierowana to absolutny klasyk podczas kolacji Wigilijnej. Przygotowana wedlug tego przepisu jest mieciutka w srodku z chrupiaca zlota panierkaSkladniki2-3filety 3lyzkimakipszennej3lyzkibulkitartej olejdosmazeniasol, pieprz do smakuSposob przygotowaniaOplukane i osuszone filety pokroic na kawalki.Nastepnie kazdy kawalek ryby oproszy...
Najnowsze przepisy
Przed Tobą prosta, ale przepyszna sałatka z pieczonych... ⇖ 6
Kokosowy obłoczek bez pieczenia! Ten sernik Raffaello na... ⇖ 12
Jajka to jeden z najbardziej uniwersalnych składników w... ⇖ 14
Przepisy z bloga
O ile ciasto okazało się idealne na muf finki, to krem w... ⇖ 517
Mięciutkie bułki odrywane z wiśniami lub innymi owocami.... ⇖ 563
Sernik na zimno truskawkowy z galaretką , nie może go... ⇖ 639
Biszkoptowa kolorowa rolada truskawkowa, pachnąca latem.... ⇖ 627
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2131
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 332
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 328
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 284
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 280