Ryba po japońsku
Źródło: https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2024/11/ryba-po-japonsku.html
600 g filetu z rybysól i pieprzcytryna3 duże cebule200 g papryki konserwowej200 g ogórka konserwowego8 łyżek olejuCIASTO NALEŚNIKOWE3 duże jajka (M)125 ml zimnej wody100 g mąkisól i pieprzZALEWA DO RYBY200 g przecieru pomidorowego200 ml zimnej wody2 łyżki oleju5 łyżki octu4 łyżki cukru1 łyżeczka soli1 łyżeczka słodkiej paprykiFilet z ryby (u mnie Miruna , filet powinien być cienki , lepiej i krócej się smaży) kroimy na mniejsze kawałki (około 5 cm) posypujemy z obu...
Najnowsze przepisy
Bigos staropolski to jedno z najbardziej kultowych dań... ⇖ 9
Czy jest lepszy comfort food niż kluseczki? Chyba nie!... ⇖ 12
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 11
Różnorodność w sposobie odżywiania to podstawa, nawet... ⇖ 10
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 114
Kadayif z puddingiem i pistacjami – marokański deser... ⇖ 19
Od kilku lat w sieci panuje ogromna moda na picie matchy.... ⇖ 22
Pyszna ryba z moimi ukochanymi boczniakami - tym razem w... ⇖ 14
Przepisy z bloga
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 33
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 37
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 415
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 114
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 95
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 84
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 83
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 77








































