Ryba po japońsku
Źródło: https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2024/11/ryba-po-japonsku.html
600 g filetu z rybysól i pieprzcytryna3 duże cebule200 g papryki konserwowej200 g ogórka konserwowego8 łyżek olejuCIASTO NALEŚNIKOWE3 duże jajka (M)125 ml zimnej wody100 g mąkisól i pieprzZALEWA DO RYBY200 g przecieru pomidorowego200 ml zimnej wody2 łyżki oleju5 łyżki octu4 łyżki cukru1 łyżeczka soli1 łyżeczka słodkiej paprykiFilet z ryby (u mnie Miruna , filet powinien być cienki , lepiej i krócej się smaży) kroimy na mniejsze kawałki (około 5 cm) posypujemy z obu...
Najnowsze przepisy
Jeżeli zastanawiasz się Jak Przechowywać Zakwas z... ⇖ 12
Cześć dzisiaj robimy smaczne i szybkie kieszonki z piersi... ⇖ 18
Pain de Campagne to klasyczny, rustykalny chleb francuski,... ⇖ 24
Seromakowiec to jedno z tych ciast, które robi się bez... ⇖ 222
W lodówce zalegały mi pieczarki i kawałek mozzarelli... ⇖ 18
Pyszne, wytrawne naleśniki z warzywami, kiełbasą i serem... ⇖ 23
Dziś będzie szybko smacznie i prosto. Prostota jest... ⇖ 26
Przepisy z bloga
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 50
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 52
200 g tuńczyka4 ogórki konserwowe3 jajka ugotowane na... ⇖ 106
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1990
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1117
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 949
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 870
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 824
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 518









































