Ryba po japońsku
Źródło: https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2024/11/ryba-po-japonsku.html
600 g filetu z rybysól i pieprzcytryna3 duże cebule200 g papryki konserwowej200 g ogórka konserwowego8 łyżek olejuCIASTO NALEŚNIKOWE3 duże jajka (M)125 ml zimnej wody100 g mąkisól i pieprzZALEWA DO RYBY200 g przecieru pomidorowego200 ml zimnej wody2 łyżki oleju5 łyżki octu4 łyżki cukru1 łyżeczka soli1 łyżeczka słodkiej paprykiFilet z ryby (u mnie Miruna , filet powinien być cienki , lepiej i krócej się smaży) kroimy na mniejsze kawałki (około 5 cm) posypujemy z obu...
Najnowsze przepisy
Domowy ser z nerkowców jest delikatny, kremowy i naprawdę... ⇖ 2
Doskonały w smaku sernik z wiśniami, o pomarańczowym... ⇖ 8
Wiele osób nie wyobraża sobie poranka bez kubka mocnej,... ⇖ 12
Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające... ⇖ 18
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 16
Serniczek bananowy z ciasteczkami sugar free od Gullon,... ⇖ 13
Cześć kochani, na zewnątrz szaro, buro, nic się nie... ⇖ 24
Zdarza Wam się, że podczas przygotowywania tradycyjnych ,... ⇖ 27
Przepisy z bloga
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 43
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 42
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 729
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 586
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 275
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 263
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 218









































