Ryba po japońsku

600 g filetu z rybysól i pieprzcytryna3 duże cebule200 g papryki konserwowej200 g ogórka konserwowego8 łyżek olejuCIASTO NALEŚNIKOWE3 duże jajka (M)125 ml zimnej wody100 g mąkisól i pieprzZALEWA DO RYBY200 g przecieru pomidorowego200 ml zimnej wody2 łyżki oleju5 łyżki octu4 łyżki cukru1 łyżeczka soli1 łyżeczka słodkiej paprykiFilet z ryby (u mnie Miruna , filet powinien być cienki , lepiej i krócej się smaży) kroimy na mniejsze kawałki (około 5 cm) posypujemy z obu...
Najnowsze przepisy
Rasa puławska to polskie dziedzictwo hodowlane cenione za... ⇖ 3
Sałatka z jajkiem z porem to przykład na to, że proste... ⇖ 4
Prosty przepis na domową przyprawę gyros! Taka przyprawa... ⇖ 6
Jeszcze kilka lat temu temat medycyny estetycznej kojarzył... ⇖ 6
Pieczona owsianka ze śliwkami airfryer Kiedy dostałam... ⇖ 18
Czerwona kapusta przez wielu bywa niedoceniona — zbyt... ⇖ 20
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoRelacjaSeria książek... ⇖ 14
Przepisy z bloga
400 g mięsa mielonego wieprzowego1 duża cebula2 łyżki... ⇖ 122
Przepisy na czasie
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 241
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 182
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 180
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 150
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 130
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 125
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 102