Ryba po japońsku
Źródło: https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2024/11/ryba-po-japonsku.html
600 g filetu z rybysól i pieprzcytryna3 duże cebule200 g papryki konserwowej200 g ogórka konserwowego8 łyżek olejuCIASTO NALEŚNIKOWE3 duże jajka (M)125 ml zimnej wody100 g mąkisól i pieprzZALEWA DO RYBY200 g przecieru pomidorowego200 ml zimnej wody2 łyżki oleju5 łyżki octu4 łyżki cukru1 łyżeczka soli1 łyżeczka słodkiej paprykiFilet z ryby (u mnie Miruna , filet powinien być cienki , lepiej i krócej się smaży) kroimy na mniejsze kawałki (około 5 cm) posypujemy z obu...
Najnowsze przepisy
Zdarza Ci się zauważyć, że po lecie skóra wygląda na... ⇖ 10
Jesień to idealny moment na eksperymenty w kuchni –... ⇖ 11
Przepyszny placek do barszczu, który znakomicie sprawdzi... ⇖ 97
Kurczak pieczony z warzywami to pyszne i proste danie, to... ⇖ 17
Przepis na indyka Dziś na obiad indyk w kapuście i bez... ⇖ 18
Przepisy z bloga
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 51
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 52
200 g tuńczyka4 ogórki konserwowe3 jajka ugotowane na... ⇖ 106
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2136
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1149
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 993
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 902
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 886
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 654









































