Najnowsze przepisy
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 9
Rabarbarowe deserki z bita śmietaną to prawdziwa uczta... ⇖ 4
Świeża, kolorowa i chrupiąca sałatka, która doskonale... ⇖ 7
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta... ⇖ 10
Sałatka do grilla powinna być lekka, smaczna i prosta w... ⇖ 16
Zobacz moje zestawienie ciast i słodkości idealnych na... ⇖ 15
Ryba w cieście piwnym
Kolejna rybna propozycja na solidną dawkę kwasów omega w chrupiącej panierce. Tym razem podałem na puree z batatów z dodatkiem tymianku i masła oraz pieczarkami duszonymi w śmietanie z dodatkiem parmezanu. Paluszki lizać.Arek Gie Składniki:500 g ryby morskiej (u mnie dorsz)1 szklanka mąki300 ml jasnego piwa2 łyżeczki proszku do pieczeniaolej do smażeniasól,...
Przepisy z bloga
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 84
Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście , przyszła... ⇖ 61
No, nie było mnie trochę, bo zachciało mi się skałek w... ⇖ 54