Ryba zapiekana z pomidorami i czosnkiem

tą potrawą skradłam serce mojego mężczyzny... był zachwycony.. do dziś robimy ją jedynie okazjonalnie...Składniki: filety rybne (ilość zależy od wielkości naczynia żaroodpornego jakim dysponujecie, musi Wam wystarczyć na dwie warstwy) - ja kupuję Pangę bo jest mało aromatyczna i nie zabija smaku innych dodatków1 puszka pomidorów - obrane i krojone4-5 ząbków czosnku - ...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 9
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 10
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Prócz klasycznego wydania, czyli jedynie sparzonej i... ⇖ 295
Kolejna odsłona cudownie aromatycznej i soczystej rolady z... ⇖ 398
Pasztet robię na bazie przepisu Magdy Gessler. Wychodzi... ⇖ 547
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204