Rzodkiew japońska (daikon) – zdrowotne właściwości i składniki odżywcze

Rzodkiew japońska, znana również jako daikon, to niezwykłe warzywo, które zyskuje coraz większą popularność wśród miłośników zdrowego stylu życia. Zaledwie 20 kcal na Artykuł Rzodkiew japońska (daikon) – zdrowotne właściwości i składniki odżywcze pochodzi z serwisu ProjektFood.pl.
Najnowsze przepisy
Idealne na jeden kęs bułeczki boa od Buchcik pomieszane... ⇖ 1
Dobry prezent to taki, który wywołuje emocje, pozostaje w... ⇖ 8
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 12
Sałatkę można zrobić i zjeść samodzielnie lub z serem... ⇖ 15
Nocna Owsianka Praline Latte z NutLove(*SERIA FIT*)Ta nocna... ⇖ 26
SKŁADNIKI: FARSZ:3 - 3,5 litra opłukanych i pokrojonych... ⇖ 42
Energetyzujący Koktajl z Buraka, Marchwi i Pomarańczy ze... ⇖ 17
Nocna Orkiszanka z Kremem NutLove Nutty & Cocoa(*SERIA... ⇖ 28
Rubinowy Detoks z Buraka i Szpinaku z Chlorellą(*SERIA... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Domowe przetwórstwo ma w sobie coś wyjątkowego – smak... ⇖ 35
Dieta niskocholesterolowa staje się coraz bardziej... ⇖ 50
Jabuticaba, znana również jako brazylijska winorośl, to... ⇖ 89
Efekty uboczne restrykcyjnych diet mogą być zaskakująco... ⇖ 85
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 819
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 350
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 310
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 257
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 245