Najnowsze przepisy
Prosty w przygotowaniu, pyszny i aromatyczny kapuśniak z... ⇖ 8
Ciasto na maślance z rabarbarem i kruszonką. Puszyste,... ⇖ 30
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 5
Komunijne ciasto biała trufla jest jednym z lepszych ciast... ⇖ 30
Sałatka wiosenna
Skladniki : • 2 garscie rukoli lub roszponki• 4 jajka ugotowane na twardo• peczek rzodkiewek• 3 lyzki kielkow rzodkiewki• sol• pieprz • oliwa z oliwekPrzygotowanie :Rukole/roszponke myjemy i osuszamy. Jajka obieramy, rzodkiewki myjemy i kroimy w cwiartki. Doprawiamy calosc sola i pieprzem, skrapiamy oliwa i posypujemy umytymi kielkami.
Przepisy z bloga
Składniki :3 - 4 szt. jak najmniejszych gruszekCiasto:150... ⇖ 529
Jestem przekonany, że brownie z musem malinowym posmakuje... ⇖ 582
Składniki :250 ml śmietany do ubijania 30% lub 36% zimna7... ⇖ 593