Sałatka z porem, kurczakiem i selerem konserwowym
Źródło: http://tradycyjnakuchniakasi.blogspot.com/2019/08/saatka-z-porem-kurczakiem-i-selerem.html
Dzisiaj przedstawiam przepis na pyszna salatke warzywna z kurczakiem. Salatka ta to doskonala przekaska na kazda domowa impreze. Bardzo szybko i latwo sie ja przygotowuje.SKŁADNIKI:1 pojedynczy filet z piersi kurczaka,1 por,1 puszka groszku konserwowego,1 sloik selera konserwowego wiorki,4 jajka,4 lyzki majonezu,oliwa,sol,pieprz. PRZYGOTOWANIE:1. Filet z piersi kurczaka kroje w mala kostke. Na ol...
Najnowsze przepisy
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 2
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 21
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 18
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 25
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 24
Przepisy z bloga
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 1511
Do dzisiejszej kawusi polecam pyszne drożdżowe ciasteczka... ⇖ 473
Prawie każdy z nas uwielbia słodkości i nie wyobraża... ⇖ 4990
Do niedzielnej kawy proponuję pyszne ciasto Popapraniec.... ⇖ 1106
Za nieco ponad miesiąc Sylwester. Dziś mam dla Was... ⇖ 1531
Do niedzielnej kawusi proponuję pyszne ciasto Miodownik... ⇖ 4456
Na jutrzejszy obiad polecam bitki z karkówki duszone z... ⇖ 580
Za kilka dni Tłusty Czwartek, dlatego mam dla Was przepis... ⇖ 766
Witam wszystkich w piękną, słoneczną niedzielę i... ⇖ 1582
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3068
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2158
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1503
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 860
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 760
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 713
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 708
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 682
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































