Salceson golonkowy
Źródło: http://www.staregary.pl/2019/12/salceson-golonkowy.html
Dzisiaj bardzo prosta do zrobienia, uproszczona wersja salcesonu. I bardzo smaczna. Głównym składnikiem jest wieprzowa golonka, użyłam przedniej. Do gotowania mięsa użyłam szybkowaru, co znacznie przyspieszyło cały proces. Mięso powinno być bardzo miękkie, w szybkowarze gotowałam je ok 1 godziny. Po ugotowaniu mięsa zostaje nam pyszny, intensywny wywar. Część zużyjemy do...
Najnowsze przepisy
Wybór odpowiednich herbat do miejsc gastronomicznych to... ⇖ 9
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 8
Wszyscy to wiedzą, że uwielbiam kabanosy! Domowe, robione... ⇖ 18
Ten piernik to prosty, sprawdzony i niezawodny przepis na... ⇖ 21
Jesienne listki z dynią - ciasteczka Pod koniec jesieni... ⇖ 16
Przyznam, że w tym roku bardzo czekam na święta i kilka... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 588
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 523
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 521
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 717
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 663
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 728
Przepisy na czasie
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 51
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 50
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 45
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 41
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 35
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 33
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 32
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 32









































