Salceson golonkowy

Dzisiaj bardzo prosta do zrobienia, uproszczona wersja salcesonu. I bardzo smaczna. Głównym składnikiem jest wieprzowa golonka, użyłam przedniej. Do gotowania mięsa użyłam szybkowaru, co znacznie przyspieszyło cały proces. Mięso powinno być bardzo miękkie, w szybkowarze gotowałam je ok 1 godziny. Po ugotowaniu mięsa zostaje nam pyszny, intensywny wywar. Część zużyjemy do...
Najnowsze przepisy
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 11
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 15
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 13
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 22
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 74
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 678
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 474
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 622
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 485
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 690
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 552
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2123
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 326
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 324
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 279
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 276