Schab klasyczny
Źródło: https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2022/08/schab-klasyczny.html
200 g schabu1 jajkobułka tartaprzyprawy - pieprz czarny , do mięsa ( knorr ) , papryka słodka , maggiMięso myjemy kroimy na kawałki około 5 cm następnie rozbijamy z obu stron , posypujemy pieprz, papryka i przyprawa do mies . Pozostawiamy do przegryzienia około 20 minut . Do jedej miski rozbijamy jajko dodajemy kilka kropli maggi rozbełtujemy jak by jajko było...
Najnowsze przepisy
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 3
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 3
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 19
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Dziś przepis na nietypowe buraczki .Buraczki po ukraińsku... ⇖ 47
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 60
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 62
200 g tuńczyka4 ogórki konserwowe3 jajka ugotowane na... ⇖ 109
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 547
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 473
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 389
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 372
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 351
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 328
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 228
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 221









































