Schab klasyczny

200 g schabu1 jajkobułka tartaprzyprawy - pieprz czarny , do mięsa ( knorr ) , papryka słodka , maggiMięso myjemy kroimy na kawałki około 5 cm następnie rozbijamy z obu stron , posypujemy pieprz, papryka i przyprawa do mies . Pozostawiamy do przegryzienia około 20 minut . Do jedej miski rozbijamy jajko dodajemy kilka kropli maggi rozbełtujemy jak by jajko było...
Najnowsze przepisy
Kremowa zupa z cukinii i groszku– delikatna, zdrowa i... ⇖ 5
Szybka zupa pomidorowa z ryżem Dziś moja ulubienica,... ⇖ 5
Powiem krótko: prosty, pyszny, ekspresowy wypiek. Muffinki... ⇖ 5
Szybki sernik który smakuje obłędnie, jest kremowy i... ⇖ 8
Prosta surówka jak z baru mlecznego! To pyszny przepis na... ⇖ 13
Pesto to wszechstronny dodatek do makaronów, sałatek, ryb... ⇖ 28
Przepisy z bloga
400 g mięsa mielonego wieprzowego1 duża cebula2 łyżki... ⇖ 109
PULPETY500 g mięsa2 łyżki bułki tartej1 jajko15 całych... ⇖ 94
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1422
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 613
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 527
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 489
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 442
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 437
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 429
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 401