Najnowsze przepisy
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 12
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 34
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 15
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 23
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 17
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 32
ser halloumi pieczony z miętą i czosnkiem
Ser halloumi można kupić w każdym supermarkecie, tylko co z nim zrobić? Grecy, Cypryjczycy czy Libańczycy doskonale wiedzą. Wystarczy oliwa, czosnek cytryna i mięta, i doskonała przystawka gotowa. Możemy ją podać z sałatą i świeżym pieczywem, letni lunch czy lekka kolacja gotowa. To kolejne danie do menu na warsztaty z kuchni libańskiej, którą bardzo lubię i popularyzuję jako...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 251
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 181
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 256
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 204
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 178
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 234