Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 3
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 10
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 34
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 34
Ser paneer
Pyszny, twardy i śmietankowy ser, który świetnie nadaje się do smażenia lub grillowania - polecam !Składniki2 litryświeżego mleka 3,2 % (nie UHT !)50 mloctu 10%ok 0,5 - 1(płaska łyżeczka soli)gazaPrzygotowanieNa małej mocy kuchenki podgrzewać mleko aż zacznie się pienić i podnosić do góry, następnie dodać ocet i jeszcze chwilę podgrzewać - mleko...
Przepisy z bloga
A może kogoś namówię na szybką zapiekankę makaronową... ⇖ 33
Dzisiaj zapraszam na smaczne kotleciki z soczewicy, idealne... ⇖ 41
Na niedzielny obiad zrobiłam potrawę, która będzie... ⇖ 56