Serduszkowe ślimaczki z masą krówka.

składniki : 2 ciasta francuskie po 300 g, 1 puszka masy krówka kajmak lub inną 400 g, 1 jajko.wykonanie : Gotowe ciasto posmarować masą krówka zwinąć dwa końce do środka na pół. Ponownie posmarować masą i zwinąć boki do środka, z ostatnią częścią postąpić tak samo. Następnie nożem ucinać kawałki około 1 cm do 1,5 cm ułożyć na blasze wyłożonej papierem do...
Najnowsze przepisy
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 6
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 9
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 13
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 11
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Dziś mam dla was przepis na paprykarz tak z racji tego iż... ⇖ 80
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne... ⇖ 107
Witam serdecznie dziś polecę wam przepis na przepyszny... ⇖ 108
Lubicie flaki czy raczej ich nienawidzicie? Mam dziś dla... ⇖ 115
Witam serdecznie ja znowu biegnę do was z przepisem który... ⇖ 107
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na... ⇖ 142
Hej to znowu ja a zarazem życzę wam miłego dnia wielkimi... ⇖ 130
Często zostaje wam makaron na przykład z rosołu? nie... ⇖ 106
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 322
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 274
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272