Sernik na zimno z musem gruszkowym i brzoskwiniami
Źródło: https://www.kulinarneinspiracjefutki.pl/2021/04/sernik-na-zimno-z-musem-gruszkowym-i.html
Uwielbiam serniki na zimno, ponieważ cudowne smakują o każdej porze roku, są proste oraz szybkie w przygotowaniu. Dostarczają nam także mnóstwo kulinarnej kreatywności, bo za każdym razem możemy stworzyć inne niesamowite połączenie składników. Dzisiaj zapraszam Was na pyszny, delikatny i kremowy sernik na spodzie z włoskich ciasteczek migdałowych (Amaretti) z lekką pianką...
Najnowsze przepisy
Przygotowanie idealnej cebuli do śledzi to klucz do... ⇖ 7
Składniki: jajka 3 sztuki L , cukier 3/4 szklanki, kakao... ⇖ 17
Obłędny! Przepis jest naprawdę prosty, a ciasto wygląda... ⇖ 129
Ta sałatka to idealny dodatek do smażonego karpia, dorsza... ⇖ 35
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 26
Świąteczny wieniec makowy -dlaczego ten przepis jest taki... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Przepis nadelikatne, puszyste i wilgotne ciasto z dodatkiem... ⇖ 36
Grzybowa to jedna z moich ulubionych zup, która zawsze... ⇖ 43
Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające... ⇖ 56
Uwielbiam kuchnię pełną wyrazistych smaków i aromatów,... ⇖ 55
Ryby bardzo często goszczą na moim stole, a makarony... ⇖ 80
Sandacz to delikatna ryba, która odznacza się maślanym,... ⇖ 87
Knedle ze śliwkami zawsze przypominają mi najlepsze smaki... ⇖ 211
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 495
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 357
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 346
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 303
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 232
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 204
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 184
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 182
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 181









































