Sernik z kruszonką-idealny na każdą okazje
Źródło: https://mojewyroby.wordpress.com/2020/04/12/sernik-z-kruszonka-idealny-na-kazda-okazje/
składniki 400 g mąki tortowej 6 łyżek cukru pudru 2 łyżeczki proszku do pieczenia 200 g margaryny 2 łyżki kakao 3 łyzki śmietany 18 % masa serowa 7 jajek 1,2 kg sera białego zmielonego 1,5 szklanki cukru kryształu 1 cukier waniliowy 100 g masła 1 opakowanie budyniu jasnego aromat pomarańczowy szczypta soli , przygotowanie ciasto... Czytaj dalej
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 16
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 22
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 28
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 29
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 32
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Składnik kapusta włoska rozdzielić liście ,każdy jeden... ⇖ 980
Składniki pomidorki koktajlowe 7 sztuk może być więcej... ⇖ 810
Ciasto ucierane owocowe -super ciasto bo można je upiec... ⇖ 729
Dawno go nie jadłam a sezon na maliny więc się skusiłam... ⇖ 982
Musiałam zrobić to ciasto bo mi zostało troszkę sera we... ⇖ 784
4 pojedyncze filety z kurczaka słoiczek pesto pomidorki... ⇖ 726
Ciasto szpinakowe z masą jogurtową itruskawkami masa 2... ⇖ 806
potrzebne składniki 1 opakowanie borówek mrożonych lub... ⇖ 768
2 woreczki ryżu ugotowanego przyprawy kapusta pekińska... ⇖ 893
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3141
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2179
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1521
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 862
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 728
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 713
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 701
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 666









































