Sernik z musem mango na czekoladowych sucharkach
Źródło: https://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/2019/04/sernik-z-musem-mango-na-czekoladowych.html
Puszysty sernik bez pieczenia, w ktorym smak orzezwiajacego mango swietnie komponuje sie z delikatna masa z serkow waniliowych ulozona na slodkim spodzie z sucharkow i czekolady. Takie polaczenie to idealny deser i rozkosz dla naszego podniebienia.Skladniki:Spod:130g sucharkow200g kremu czekoladowo-orzechowegoMasa serowo-waniliowa:800g serka homogenizowanego waniliowego250g mascarpone3 lyzki cukru...
Najnowsze przepisy
Paszteciki wigilijne to nieodłączny element świątecznej... ⇖ 13
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 13
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 4
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 21
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 20
Cześć! Ostatnio naszła mnie ochota na rafaello, ale że... ⇖ 24
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 765
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 837
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 824
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 780
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 960
Domowe, szybkie i łatwe w przygotowaniu puszyste ciasto na... ⇖ 941
Chrupiące, lekkie gofry z orzeźwiającymi truskawkami i... ⇖ 880
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1699
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 985
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 681
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 596
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 572
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 537
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 470
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 470
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 445









































