sernik z wiśniami suszonymi na owsiano czekoladowym chrupiącym spodzie
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2014/09/sernik-z-wisniami-suszonymi-na-owsiano.html
Serniki mogłabym piec codziennie. To nie tylko ich smak mnie uwodzi, to satysfakcja, kiedy wyjmuję złociste, wypieczone, wyrośnięte ciasto z piekarnika, ciasto, które nie opadło, a z bladej masy zamieniło się w najlepszy deser pod słońcem.Pewnie są lepsi ode mnie w kategorii serników, ale chyba niewielu...Rzadko piekę taki zupełnie zwykły, bez wyraźnego rysu. Na każdy mam...
Najnowsze przepisy
Czy jest lepszy comfort food niż kluseczki? Chyba nie!... ⇖ 7
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 7
Zimna kawa w połowie drogi do biura lub nieprzyjemnie... ⇖ 7
Różnorodność w sposobie odżywiania to podstawa, nawet... ⇖ 6
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 84
Kadayif z puddingiem i pistacjami – marokański deser... ⇖ 15
Od kilku lat w sieci panuje ogromna moda na picie matchy.... ⇖ 21
Pyszna ryba z moimi ukochanymi boczniakami - tym razem w... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 551
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 504
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 584
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 492
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 472
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 531
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 568
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 520
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 570
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 354
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 92
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 84
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 83
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 77
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 64








































