Sis kebab jagnięcy
Źródło: https://codzienne-gotowanie.blogspot.com/2021/01/sis-kebab-jagniecy.html
Kebab to niezwykle popularne danie. Kebab wywodzi się z Bliskiego Wschodu i może być zrobiony praktycznie z każdego rodzaju mięsa. Sis kebab to mięso grillowane na szpadce/szaszłyku. Mięso może być pokrojone na kawałki lub zmielone i następnie nadziane lub oblepione na szpadkę. Tradycyjnie mięso jest grillowane nad rozżarzonymi węglami. Sis kebab wywodzi się czasów, gdy Turcy...
Najnowsze przepisy
Zdrowa pasta sardynkowa bez majonezu Dziś bardzo ... ⇖ 15
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 14
Carpaccio to danie, które uchodzi za kwintesencję... ⇖ 23
Stary, sprawdzony przepis na kokosanki w polewie! Kokosanki... ⇖ 35
Dziś przepis na nietypowe buraczki .Buraczki po ukraińsku... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Paneer to ser wywodzący się z subkontynentu indyjskiego.... ⇖ 753
Curry z kukurydzy z groszkiem to kolejne fantastyczne,... ⇖ 737
Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami w związku z czym... ⇖ 740
Sałatka tajska z paluszkami krabowymi to idealna sałatka... ⇖ 779
Paszteciki z ciasta francuskiego z haggisem to idealna... ⇖ 755
Wszelkiego rodzaju chlebki są niezwykle popularne w kuchni... ⇖ 727
Zapraszam Was na kolejny rewelacyjny przepis z kuchni... ⇖ 673
Curry z kurczaka z Andhry to danie wywodzące się z... ⇖ 1381
Kurczak z Chettinad to danie, które pochodzi z południa... ⇖ 675
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 420
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 318
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 309
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 307
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 265
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 205
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 183
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 159
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 145
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 127









































