smaczne,łatwe,szybkie ciasto śliwkowe...
Źródło: https://babiedolygdynia.blogspot.com/2018/07/smaczneatweszybkie-ciasto-sliwkowe.html
Skladniki:jajka 4 sztuki, cukier 3/4 szklanki, miekkie maslo/margaryna 15 dag, cukier wanilinowy 1 opakowanie, maka tortowa 1,3/4 szklanki, proszek do pieczenia 1 lyzeczka, tarta bulka 2 lyzki, owoce np. sliwki 70 dag, cukier puder do posypania mikserem zmiksowac jajka,cukier, wanilinowy cukier, maslo lub margaryne-bedzie masa o grudkowatej konsystencjiwsypac make ...
Najnowsze przepisy
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 16
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 23
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 37
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 19
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 26
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 18
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Składniki: jajka 3 sztuki L , cukier 3/4 szklanki, kakao... ⇖ 48
Składniki:recipe: 1 rolkę ciasta francuskiego rozwinąć... ⇖ 43
Składniki: pałki kurczaka 8 sztuk, przyprawa do drobiu... ⇖ 49
Składniki: ryż woreczek 100 gram, papryka średnia 6... ⇖ 73
Składniki: jajka 2 sztuki L , cukier 1/2 szklanki, sól... ⇖ 79
Składniki: recipe: pałki 4 sztuki i grubsze miejsca... ⇖ 85
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1864
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1261
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 748
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 700
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 617
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 610
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 575
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 476









































