Smalec jak dawniej... ale z kokosa
Źródło: http://www.gotowanieiblogowanie.pl/2015/06/smalec-jak-dawniej-ale-z-kokosa.html
Zlitowalam sie nad moim miesozernym mezem i zrobilam w koncu smalec. Dawno go u nas w domu nie bylo, bo tlusty, bo duzo krojenia i mnostwo roboty z topieniem sloninki. Wpadlam na pomysl szybkiego smal...
Najnowsze przepisy
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 18
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 16
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 24
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 23
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Nie zawsze udaje sie nam zrealizowac swoje cele, nie mam na... ⇖ 829
Zatesknilam za ciepla szarlotka, cynamonem i... dobra,... ⇖ 1107
Czesto gdy chce zabrac wypiek, czy to wytrawny czy slodki,... ⇖ 1137
Kolejna odslona kulek mocy, tym razem slodka suszona... ⇖ 957
Pomysl na ten smak kulek wpadl mi do glowy podczas... ⇖ 935
Cudownie truskawkowe kulki mocy! W polaczeniu z migdalami... ⇖ 1124
Dzis przepis na kulki mocy z dodatkiem buraka, maliny i... ⇖ 924
Tak wspominajac Monike, przypomnialy mi sie warsztaty, a na... ⇖ 1051
Niedawno w moje rece wpadly gotowe nadzienia cukiernicze... ⇖ 1018
Kulki mocy na stale zagoscily w naszym domu. Trzy kulki z... ⇖ 4433
Genialne w smaku kulki mocy! Przypominaja tluczone jablko z... ⇖ 1077
Wspaniale i pyszne miesko od przygotowania. Idealne na... ⇖ 1164
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3045
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2155
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1499
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 759
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 707
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 694
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 680
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































