Najnowsze przepisy
Pikniki to synonim doskonałego spędzania czasu na łonie... ⇖ 3
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 21
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 18
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 26
W sezonie wiosenno-letnim odchodzimy od formalnych... ⇖ 13
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 19
Smażone kanie
Składniki:Kanie 5 sztukJajka 3Bułka tartaSólPieprzOlej do smażeniaPrzygotowanie:Kanie oczyścić, lekko spłukać wodą i osuszyć na ręczniku papierowym. Jajka rozmącić i doprawić solą oraz pieprzem. Kapelusze kani obtaczamy w jajku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju przez kilka minut z każdej strony do ładnego zarumieniania. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Dla mnie...
Przepisy z bloga
Składniki:1. Płat ciasta francuskiego2. Salami 75 g3. Ser... ⇖ 500
Składniki:1. Fasola czerwona puszka2. Kukurydza konserwowa... ⇖ 1521
Składniki:(szklanka 250 ml)Cukinia 600 g ( u mnie 3... ⇖ 3486
Składniki:Makaron 400 g ( u mnie kokardki)Filet z kurczaka... ⇖ 1142
Składniki:Makaron w kształcie ryżu 100 gPor 100gCzerwona... ⇖ 2273