Smażony filet z makreli (z czerwonym Ratatouille)
Źródło: http://dadinthekitchen.co.uk/pl/smazony-filet-z-makreli/
Gdybyscie zapytali moja zone, jaka jest jej ulubiona forma przygotowania ryby, moge sie zalozyc, ze odpowiedz zabrzmi: smazona na patelni. Naturalnie wiec gotuje rybe w ten sposob najczesciej. Zwykle jest to okon morski lub filety z dorsza, czasem losos. Jednak ostatnio postanowilem sprobowac z makrela. Jak zapewne juz wiecie, bardzo lubie ryby i staram sie aby znajdowaly sie w mojej diecie okolo ...
Najnowsze przepisy
Te babeczki pachną świętami jeszcze zanim wyjmiesz je z... ⇖ 2
Ta sałatka to klasyk na świątecznym stole, ale sprawdza... ⇖ 2
Uwielbiam zbierać grzyby, jednak zazwyczaj jedzenie ich... ⇖ 8
No tak nie byłabym sobą abym nie podzieliła się z wami... ⇖ 22
Mięciutkie Paluchy Pizzowe z Ciasta na Mini Burgery –... ⇖ 23
Kurczak w miodzie i sezamie to pomysł na szybkie danie,... ⇖ 17
Prosta, a jednocześnie pełna smaku! Sałatka z jajkiem i... ⇖ 23
Jeśli tak jak ja lubisz czasem przełamać klasyczne smaki... ⇖ 26
Kajzerki zapiekane z tuńczykiem i warzywami – prosty... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 529
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 462
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 406
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 379
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 362
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 317
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 313
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 238
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 218
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 214



























