Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 1
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 22
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 26
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 25
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 7
Soczysty jabłecznik ze szmandem
Przepyszny, soczysty jablecznik ze szmandem to ciasto, ktore bardzo czesto pieke nie tylko jesienia. W tym roku jablka bardzo nam obrodzily i chyba jeszcze nigdy nie upieklam tylu jablecznikow. Przetestowalam rozne gatunki jablek. Szara reneta okazala sie dosc kwaskowa i po upieczeniu ciasto trzeba bylo obficie posypywac cukrem pudrem. Najlepsze okazaly czerwone, slodkie jablka z ogrodka, ...
Przepisy z bloga
Dzisiaj zdradzę Ci najlepszy przepis na niedzielne... ⇖ 220
Jak mówi niemieckie przysłowie: obiecane jest obiecane i... ⇖ 218
Niemiecki jabłecznik z kwaśną śmietaną jest już znany... ⇖ 371
Już czas pomyśleć o wedrowce, a nie chorować !Pyszna... ⇖ 264
Podobno przepis na ucierany jabłecznik pochodzi jeszcze z... ⇖ 955