Najnowsze przepisy
Szukacie pomysłu na ciekawe ciasto na świąteczny stół?... ⇖ 6
Już wspominałam, że jesień zdecydowanie nie jest moją... ⇖ 11
Salvador Dalí, jeden z najbardziej kontrowersyjnych i... ⇖ 9
Wprowadzenie do dania: Kurczak w pikantnym, kremowym sosie... ⇖ 28
Wprowadzenie do przepisu na Wolno duszoną wołowinę z... ⇖ 19
Witam Kochani! Amatorom schabu polecam, zwłaszcza Tym z... ⇖ 27
Dobra kawa to sztuka, w której każdy element ma znaczenie... ⇖ 26
Pyszna szybka sałatka, w sam raz na śniadanie, kolację... ⇖ 29
To danie to petarda smakowa, jest w nim wszystko co lubimy.... ⇖ 15
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 15
Sok z czerwonej porzeczki, jak dawniej
Sok z czerwonej porzeczki, jak dawniejSkładniki: {na ok. 30 słoiczków po 180 gram}5 kg czerwonej porzeczki50 dag cukruoprócz tego:sokownikPrzygotowanie:1. Owoce umyć, wymieszać z cukrem i umieścić pod pojemnikiemz rurką.2. W pojemniku na wodę w sokowniku, wlać 1 litr zimnej wody.3. Zamknąć sokownik i ustawić na ogniu.4. Ogrzewać 20-30 minut, gdy owoce zmiękną i zaczną puszczać...
Przepisy z bloga
SERNIK WIELKANOCNYSkładniki: {16 porcji}CIASTO:2 szklanki... ⇖ 430
TORT KAWOWO AGRESTOWYSkładniki: {15 porcji}SKŁĄDNIKI NA... ⇖ 429
Króliczki kajmakoweSkładniki: {na ok. 4 króliczki}200 g... ⇖ 408
Nie ma SYLWESTRA bez ciasta na ten dzień, a jest ono... ⇖ 389
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3453
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3360
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2205
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 767
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 744
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 735
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 727