Mamy 169131 przepisów na 557 blogach.

Wyświetlono: 64 razy

Sos chrzanowy (2 wersje)

Sos chrzanowy (2 wersje)

I wersja na cieplo:Skladniki:1 szklanka rosolu2 lyzki maki2 lyzki masla2 lyzki startego chrzanu1 lyzka gestej kwasnej smietanysol, pieprz,cukier, sok z cytryny do smakuWykonanie:W rondelku stopic maslo, mieszajac energicznie rozga dodawac make, podsmazyc chwile, ale nie rumienic. Nastepnie mieszajac...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

Dla milosnikow kuchni wloskiej, ktorym przejadlo sie juz spaghetti bol... ⇖ 563

Dietetyk na talerzu, czyl...

Dietetyk na talerzu, czyl...

Dietetyk na talerzu nie jest typowym poradnikiem dotyczacym odchudzan... ⇖ 6

KOKTAJL MALINA ŚLIWKA BE...

KOKTAJL MALINA ŚLIWKA BE...

Choc nie jestesmy osobami, ktore rezygnuja na co dzien z nabialu i pro... ⇖ 2

Zupa warzywna z brukselka...

Zupa warzywna z brukselka...

Nigdy nie potrafimy oprzec sie brukselce. Jak pojawia sie na nia sezon... ⇖ 11

Śledzie w sosie porowym

Śledzie w sosie porowym

Śledzie w sosie porowym – to nasza nowa propozycja na swiateczn... ⇖ 474

Tarta gruszkowa pod chmur...

Tarta gruszkowa pod chmur...

Uwielbiam piec ciasta, ale bardzo rzadko przygotowuje tarty. Pora to z... ⇖ 8

Ciasto sniegowiec

Ciasto sniegowiec

Przepis dostalam od kolezanki pracujacej w cukierni, postanowilam od ... ⇖ 565

Jakiego szkla uzywac do s...

Jakiego szkla uzywac do s...

Wazne jest to, z jakiego szkla wykonane sa sloje i butelki do przechow... ⇖ 8

Ciasto grysikowe z kajmak...

Ciasto grysikowe z kajmak...

Smakowite, przekladane, pieknie prezentujace sie ciasto skladajace sie... ⇖ 156

Piernik dojrzewajacy/star...

Piernik dojrzewajacy/star...

Po raz pierwszy pieklam ten piernik w zeszlym roku a zbieralam sie chy... ⇖ 65

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM