Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 26
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 51
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 68
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 33
Sos do steka wołowego. Robi się go w kilka chwil, gdy mięso odpoczywa, prawdziwa bomba smakowa. PRZEPIS
Samo wysmażenie idealnego steka nie jest trudne, choć wymaga trochę wprawy. Zrobienie do niego sosu to już inna historia. Tego sposobu nauczył nas znajomy kucharz. To klasyczna amerykańska metoda. Sos wychodzi kremowy i nieprawdopodobnie naładowany smakiem. Równie ważny, co składniki i sposób przyrządzenia, jest wybór odpowiedniej patelni. Musi stalowa, bez teflonu, inaczej sos nie wyjdzie. […] Artykuł Sos do steka wołowego. Robi się go w kilka chwil, gdy mięso odpoczywa,...
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 212
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 213
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3445
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 252
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 293
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3944
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3501
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2256
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1452
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 940
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 821
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 807