Sos koperkowy
Źródło: https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2024/08/sos-koperkowy.html
500 ml bulionu/wywaru200 ml zimnej wody100 śmietanki 18%3 płaskie łyżki mąki pszennejduży pęczek koperkusól i pieprz białykilka kropel maggiDo garnka wlewamy bulion/wywar zagotowujemy .W międzyczasie czasie zimna wodą mieszamy ze śmietanką ,mąka i dokładnie mieszamy . Gdy bulion/wywar mamy zagotowany wlewamy mieszankę wody ze śmietanką , dokładamy posiekany koperek , zagotowujemy i chwilę gotujemy do zgęstnienia sosu . Doprawiamy do smaku przyprawami .
Najnowsze przepisy
Ciasto miodowe z jabłkami i kremem chałwowym to prawdziwa... ⇖ 6
Proste, korzenne ciasto idealne do jesiennej kawy. Przepis... ⇖ 6
Przepis który podaję to porcja na 12 osób. Można go... ⇖ 9
Wyobraź sobie takie śniadanie: ugotowane na półmiękko... ⇖ 13
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 107
Dzisiaj przychodzę do Was z kolejnym przepisem na proste i... ⇖ 24
Świąteczne ciasteczka czekoladowe renifery to uroczy i... ⇖ 20
Kiedy za oknem robi się chłodniej, nic tak nie rozgrzewa... ⇖ 19
Przepisy z bloga
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 37
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 37
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 576
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 186
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 147
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 119
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 116
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 107
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 105







































