Sos koperkowy
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2016/01/sos-koperkowy.html
Sos koperkowy do obiadu. Składniki:-300 ml. bulionu warzywnego-3-4 łyżki słodkiej śmietanki-2 łyżki koperku świeżego lub mrożonego-czubata łyżka mąki kukurydzianejDo szklanki wlewamy śmietankę, dolewamy trochę bulionu,wsypujemy mąkę kukurydzianą i mieszamy.Bulion zagotowujemy, dolewamy zawartość szklanki,zagotowujemy, dodajemy koper, mieszamy i zagotowujemy.Do...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 17
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 18
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 140
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 295
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 422
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 57









































