Sos koperkowy

Skladniki:2 lyzki masla2 lyzki maki1/2 litra rosolu1 peczek koperku lub 1 lyzeczka suszonego koperku1/2 szklanki wrzacej wody jezeli uzywasz suszonego koperkuSuszony koperek wsypac do miseczki i zalac woda, przykryc malym talerzykiem i odstawic na okolo 15 minut.W malym garnku roztopic maslo, na rozgrzane maslo wsypac make i szybko zamieszac < najlepiej trzepaczka> tak aby&...
Najnowsze przepisy
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 10
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 14
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 13
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Niezapomniane ciasto mojego dzieciństwa.Szarlotka - kruche... ⇖ 563
Moje ulubione ciasto na pierogi bezglutenowe, jak do tej... ⇖ 385
Obiad dosłownie w 30 minut. Idealny jak nam brakuje czasu,... ⇖ 380
Jeden z moich ulubionych farszy czyli delikatna cukinia,... ⇖ 581
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie... ⇖ 668
Najlepszy jaki do tej pory jadłam chleb bezglutenowy.... ⇖ 581
Obecnie moje ulubione kopytka. Pyszne, a do tego delikatne,... ⇖ 487
Bardzo prosta i szybka przekąska z tortilli z dodatkiem... ⇖ 682
Od kilku lat moje ulubione ciasto na pierogi, bardzo... ⇖ 535
Najlepszy jak do tej pory sos do spaghetti z pomidorów,... ⇖ 585
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 759
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 294
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 245
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 180
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 175