Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 27
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 11
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 32
Babka czekoladowo-marcepanowa Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 32
Ciasteczka owsiane korzenneSzybkie ciasteczka owsiane,... ⇖ 22
Sos niemiecki ( Sos Allemande)
Pyszny sos niemiecki przygotowywany na bazie popularnego sosu aksamitnego ( Velouté ). Bazą sosu Velouté jest mięsny wywar, czasem z dodatkiem białego wina, zagęszczony zasmażką z mąki i masła oraz śmietaną. Sos niemiecki zawiera oprócz tego jeszcze żółtka jaj oraz ewentualnie cebulę i nieco grzybów. Doprawiony jest natomiast sokiem z cytryny oraz gałką muszkatułową. Sos...
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 416
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 200
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 181
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 233
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka z kalafiora i brokułów... ⇖ 242
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3775
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3493
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2245
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1357
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 898
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 806
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 784