Sos orzechowy

Przepyszny, ostry sos orzechowy. Idealny dodatek do tzw. “wege bowl”. Sprawdzi się również w wege burgerach, kanapkach czy jako sos do surowych warzyw. Obok hummusu, obowiązkowa pozycja wszystkich wegan, wegetarian i fleksitarian. Polecam również do mięs podczas grilla czy majówki. Można go rownież spakować do lunchboxa obok chrupiących warzyw, pokrojonych w słupki i zabrać do szkoły lub pracy. Ostry sos orzechowy powstaje z masła orzechowego, imbiru, czosnku, sosu...
Najnowsze przepisy
Głębia smaku w tej zupie pochodzi z pieczonego kalafiora... ⇖ 9
Szybki makaron chow mein z kurczakiem i warzywami to... ⇖ 6
Składniki: recipe: pałki 4 sztuki i grubsze miejsca... ⇖ 17
Domowa woda gazowana to synonim wygody oraz doskonałego... ⇖ 13
Pieczone kasztany to smak jesieni, którego nie da się... ⇖ 18
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 11
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Pyszne Tosty Francuskie na słodko z borówkami, malinami i... ⇖ 314
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 762
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 300
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 248
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 184
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 179