Sos pesto z bazylią

włoski sos – smaczny, lekki i bardzo aromatyczny, do makaronów, do pieczywa, do mięs i ryb, do pieczenia bułeczek oraz przekąsek z ciasta francuskiego, prosty przepis i łatwe przygotowanie. Składniki 2-3 porcje makaronu: doniczka bazylii (30 g) 25 g orzeszków pinii (2 łyżki) 2 ząbki czosnku 20 g tartego parmezanu 50 ml oliwy sól […]
Najnowsze przepisy
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 12
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 11
Pieczarki od zawsze towarzyszyły mi w kuchni – były... ⇖ 21
Let me tell you, cooking shrimp in an air fryer is an... ⇖ 19
Oh my goodness, have you tried *air fryer cauliflower* yet?... ⇖ 17
Oh my goodness, let me tell you about these blueberry... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Najważniejsze informacje: Cepeliny to tradycyjne danie... ⇖ 89
Najważniejsze informacje: Zastąpienie białego pieczywa,... ⇖ 139
Najważniejsze informacje: Jedna trzecia produkowanej... ⇖ 131
Najważniejsze informacje: Minimalna zalecana ilość to... ⇖ 148
Najważniejsze informacje: Cukinia gotowana w wodzie wymaga... ⇖ 172
Najważniejsze informacje: Jajka średniej wielkości... ⇖ 126
Najważniejsze informacje: Różnorodna dieta zapewnia... ⇖ 170
Artykuł Partnera Chcesz delektować się pysznymi lodami... ⇖ 403
Artykuł Partnera Szukasz najlepszej pizzerii w Warszawie,... ⇖ 302
Gotowanie to nie tylko sposób na zaspokojenie naszego... ⇖ 407
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 779
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 321
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 275
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 199
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 196