Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 2
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 24
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 28
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 25
Sos pomidorowo-cukiniowy z bazylią i czosnkiem
Kolejna wersja sosu, który stworzyłam z nadmiaru warzyw. Tym razem wersja z bazylią i czosnkiem. Do sosu dodałam świeżą bazylię z warzywniaka ale można użyć również suszonej. Sos ten podobnie jak sos z dodatkiem papryki i oregano, można podawać na ciepło jak i na zimno.składniki:4 kg mięsistych pomidorów1 kg cukinii bez pestek i skóry600 g cebuli10 średnich ząbków...
Przepisy z bloga
Fajne kolorowe ciasto, które przyciąga wzrok. Galaretki... ⇖ 64
Zapiekane tortille powstały w wyniku czyszczenia lodówki... ⇖ 189
Dawno nie było u mnie żeberek a że naszła ochota to... ⇖ 87
Kolejny przepis na pyszne śledziki. Tym razem w sosie z... ⇖ 157
Dzisiaj zapraszam na zupę porowo-pieczarkową. Zupa pełna... ⇖ 137
Prosta surówka z dwóch warzyw. Do surówki podobnie jak... ⇖ 249