Sos pomidorowy
Źródło: http://noweja.pl/sos-pomidorowy/
bardzo łatwy sos pomidorowy, pachnący ziołami, gęsty, bez dodatku mąki i śmietany, dobry do makaronu, gołąbków, pulpecików lub posmarowania pizzy. Składniki: 400 g pomidorów w puszce lub 500 g przecieru pomidorowego cebula 100 ml wody lub bulionu sól i pieprz 1 łyżka oleju lub oliwy pełna łyżka ziół prowansalskich Cebulę obierz, pokrój w drobną […]
Najnowsze przepisy
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 11
Carpaccio to danie, które uchodzi za kwintesencję... ⇖ 20
Stary, sprawdzony przepis na kokosanki w polewie! Kokosanki... ⇖ 31
Dziś przepis na nietypowe buraczki .Buraczki po ukraińsku... ⇖ 25
Kiedy przygotowuję lekki deser z jabłek z cynamonem, od... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Najważniejsze informacje: Cepeliny to tradycyjne danie... ⇖ 109
Najważniejsze informacje: Jedna trzecia produkowanej... ⇖ 186
Najważniejsze informacje: Zastąpienie białego pieczywa,... ⇖ 162
Najważniejsze informacje: Minimalna zalecana ilość to... ⇖ 194
Najważniejsze informacje: Cukinia gotowana w wodzie wymaga... ⇖ 335
Najważniejsze informacje: Jajka średniej wielkości... ⇖ 169
Najważniejsze informacje: Różnorodna dieta zapewnia... ⇖ 223
Artykuł Partnera Chcesz delektować się pysznymi lodami... ⇖ 436
Artykuł Partnera Szukasz najlepszej pizzerii w Warszawie,... ⇖ 351
Czekolada to jedno z najpopularniejszych słodyczy na... ⇖ 456
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 418
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 316
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 309
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 263
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 205
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 202
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 183
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 159
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 142
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 116









































