Sos remoulade - prawie fit

Remoulade to sos rodem z kuchni francuskiej. Baza sosu to olej, ocet winny, zoltko i musztarda (tradycyjne skladniki na majonez) plus dodatki: ziola jak pietruszka, koperek lub estragon, kapary, sardele i ogorki konserwowe.Idealny do panierowanej lub pieczonej ryby, owocow morza, potraw z jaj, zimnych mies, rostbefu, frytek, hot-dogow, czy po prostu kanapek.Nie tylko podnosi smak potraw ale jest i...
Najnowsze przepisy
Cześć Kochani, zapraszam Was dziś na bardzo łatwe i... ⇖ 24
Witam wszystkich serdecznie .No cóż nie wiem czy lubicie... ⇖ 12
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 16
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 24
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Syrop z cebuli, babciny spsosób na przeziebienie dzisiaj... ⇖ 756
Kawa z koglem-moglem to prawdziwe mistrzostwo smaku. Nie... ⇖ 760
Dzisiejsza propozycją to klopsiki z dorsza - absolutnie... ⇖ 673
Sos dyniowy to jeden z najprostszych sposobów na... ⇖ 756
Klops z indyka z mielonego mięsa to najprostsza wersja... ⇖ 744
Jajecznica na parze to świetny pomysł na lekkostrawne... ⇖ 896
Proponuję prosty, zdrowy i pyszny deser dla amatorów... ⇖ 824
Marchew to bardzo zdrowe warzywko, powinno zatem jak... ⇖ 654
Dzisiaj zapraszam na placki ziemniaczane w wydaniu... ⇖ 726
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 807
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 344
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 298
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 239
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 228