Najnowsze przepisy
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 5
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 26
Pikniki to synonim doskonałego spędzania czasu na łonie... ⇖ 9
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 25
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 27
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 38
Sos soubise (francuski sos cebulowy)
Sos soubise to francuski sos cebulowy na bazie sosu beszamelowego. Tradycyjnie najczęściej podawany jest do dań z baraniny, ale świetnie pasuje także do innych mięs.Nazwa tego sosu pochodzi od francuskiej miejscowości Soubise.Składniki-1 szkl. mleka-3 łyżki masła-2 łyżki mąki-4 cebule-sól, pieprz-gałka muszkatołowaPrzygotowanieCebule obrać i pokroić. W rondelku...
Przepisy z bloga
Gotowane krewetki, cytryna i pietruszka to zawsze udany... ⇖ 502
Sezon na kurki to jeden z moich ulubionych. Te niepozorne... ⇖ 401