Spaghetti al a carbonara

Polska wersja popularnego we Wloszech dania. Przygotowuje sie je ekspresowo, wiec na pewno zadowoli zapracowanych i zaganianych, a do tego jest naprawde pyszne.Skladniki na dwie porcje:200 g makaronu spaghetti150 g wedzonego surowego boczku2 zabki czosnku200 g smietanki 30 %3 jajka1/2 lyzki posiekanej natki pietruszki50 g parmezanusol i pieprz Boczek pokroic w drobna kostke.Czosn...
Najnowsze przepisy
Kokosowy obłoczek bez pieczenia! Ten sernik Raffaello na... ⇖ 10
Jajka to jeden z najbardziej uniwersalnych składników w... ⇖ 10
Składniki: recipe: ziemniaki około 1 kg, olej rzepakowy 3... ⇖ 14
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 15
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 18
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Kruche ciasteczka na bazie twarogu z jabłkiem to idealny... ⇖ 429
Dawno mnie tu nie było, ale niestety czasu brak, dlatego... ⇖ 539
Andruty, bo tak właśnie nazywała je moja babcia często... ⇖ 1167
W związku z tym że moje dziecię zachorowało na ospę... ⇖ 581
Prosta w wykonaniu a zarazem efektowna sałatka z kilku... ⇖ 9958
Tradycyjny deser, który jako dziecko kupowałam w szkolnym... ⇖ 761
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2129
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 329
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 327
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 284
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 279