Surówka prowansalska z kapusty

Soczysta i lekko pikantna surówka prowansalska z kapusty, papryki i marchewki. To przede wszystkim bardzo prosta w przygotowaniu surówka. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do mięs, drobiu, a także gotowanych i pieczonych ziemniaków. Do przygotowania surówki najlepiej sprawdzi się soczysta i niezbyt twarda kapusta. Możesz ją zrobić również z kapusty włoskiej. Papryka powinna być...
Najnowsze przepisy
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 14
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 14
Pieczarki od zawsze towarzyszyły mi w kuchni – były... ⇖ 22
Let me tell you, cooking shrimp in an air fryer is an... ⇖ 19
Oh my goodness, have you tried *air fryer cauliflower* yet?... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 675
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 392
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 344
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 408
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 779
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 321
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 275
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 199
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 196