Surówka z czerwonej kapusty – do przechowywania w lodówce lub pasteryzacji

Surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kapusty włoskiej, marchewki i cebuli to bardzo smaczny dodatek do obiadu czy pieczonych mięs. Dodanie włoskiej kapusty nie jest konieczne, można po prostu użyć większej główki czerwonej. Mi po prostu została z poprzedniego obiadu, więc dorzuciłam ją do surówki. Składniki na surówkę z czerwonej kapusty: mała główka czerwonej […] Artykuł Surówka z czerwonej kapusty – do przechowywania w lodówce lub pasteryzacji...
Najnowsze przepisy
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 7
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 10
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 13
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 11
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące... ⇖ 20
Zapiekane sakiewki z kurczaka to prosty, a jednocześnie... ⇖ 38
Wilgotny murzynek z wiśniami to ciasto, które smakuje... ⇖ 54
Placki z cukinii to prosty i szybki pomysł na obiad lub... ⇖ 92
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1527
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 696
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 322
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 274
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272