Surówka z czerwonej kapusty – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2021/02/surowka-z-czerwonej-kapusty-kuchnia.html
Surówka z czerwonej kapusty – kuchnia podkarpacka Kapusta to obok ziemniaków najpopularniejsze warzywo w podkarpackiej kuchni. Jednak czerwona kapusta nigdy nie podbiła tych terenów i do dzisiaj pozostała „brzydką siostrą” :) Prezentowany dzisiaj przepis na surówkę z czerwonej kapusty zaciekawił mnie kompozycją smaków. Zestawienie czerwonej kapusty z kwaśnymi ogórkami i...
Najnowsze przepisy
Obłędny! Przepis jest naprawdę prosty, a ciasto wygląda... ⇖ 76
Ta sałatka to idealny dodatek do smażonego karpia, dorsza... ⇖ 20
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 19
Świąteczny wieniec makowy -dlaczego ten przepis jest taki... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 98
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 483
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 323
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 483
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 447
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 350
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 345
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 303
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 232
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 203
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 181
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 178
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 160








































