Najnowsze przepisy
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 12
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 17
Często robię go na obiad, tak po prostu, do tego kasza... ⇖ 18
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 11
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak po toskańsku w... ⇖ 21
Placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym przepisPlacki... ⇖ 22
Surówka z czerwonej kapusty
Surówka z czerwonej kapusty Czerwona kapusta jest mocno zbita i twarda, dlatego warto ją po poszatkowaniu zaparzyć wrzątkiem. Kapusta zmięknie i będzie delikatniejsza. Tak robiły surówkę z modrej kapusty nasze mamy i babcie. My przejęłyśmy ten zwyczaj i robimy często pełną witamin, pyszną, prostą surówkę z czerwonej kapusty do obiadu.Składniki:1/2 małej główki czerwonej kapusty (250 g po poszatkowaniu)1 duża marchew1 duże jabłko1 cebula czerwona2 małe dymki ze...
Przepisy z bloga
Przekąska z ciasta francuskiegoBardzo prosta przekąska... ⇖ 63
Sałatka ziemniaczana na szybkoProsta, smaczna sałatka... ⇖ 31
Bitki schabowe z cebulą i pieczarkami Bitki ze schabu z... ⇖ 42
Chleb z ziarnami na dwie foremkiDuża porcja chleba na dwie... ⇖ 52
Ciasto Czarny KsiążęCiasto mocno czekoladowe i wilgotne... ⇖ 74
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3445
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3304
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2191
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 745
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 733
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 709
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 655