Surówka z kalarepki na słodko
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2020/03/surowka-z-kalarepki-na-sodko.html
Świetny dodatek nie tylko do mięs.Składniki:1 kalarepka1 marchew1 garść rodzynek50 ml oliwy z oliwek2 łyżki octu ryżowego1 łyżka miodusól, pieprzPrzygotowanie: Kalarepkę i marchew ścieramy na tarce o dużych oczkach. Rodzynki moczymy w wodzie. Odcedzamy. Oliwę mieszamy z octem i miodem. Wszystkie składniki łączymy, doprawiając do smaku solą i pieprzem.
Najnowsze przepisy
Lubię takie szybkie i smakowite desery gdzie nie ma za... ⇖ 7
Witajcie:) Przy sobocie zapraszam na pyszne, szybkie i... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 25
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 43
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 50
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 50
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 51
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 62
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 437
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 434
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 334
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 330
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 289
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 221
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 194
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 169
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 155
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 153







































