Surówka z kapusty pekińskiej i pora II

Druga wersja surówki z pekinki i pora. Kapusta pekińska w sezonie zimowym to mój ulubiony składnik surówek.Składniki:1/2 główki kapusty pekińskiej1 mały por (biała część)2 łyżki posiekanego koperku2 łyżki majonezu2 łyżki jogurtu naturalnego lub śmietanysól, pieprzSposób wykonania:1. Kapustę poszatkować w cienkie paseczki.2. Pora posiekać, posolić i odstawić...
Najnowsze przepisy
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 4
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 12
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 10
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 20
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Coś szybkiego na obiad. W międzyczasie jak będzie... ⇖ 36
Do takiego bajgla można napakować na co tak naprawdę... ⇖ 54
Pyszna prosta sałatka, która smakuje solo, z mięsem czy... ⇖ 60
Tortilla to bardzo wdzięczne danie, ponieważ możemy w... ⇖ 48
Prosta pyszna sałatka, która najlepiej smakuje w sezonie... ⇖ 57
Ten sos to prawdziwy sztos! Przepis mam od koleżanki z... ⇖ 216
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 320
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272