Surówka z kapusty

Błyskawiczna surówka z kapusty, marchewki i cebulki, posypana obficie natką pietruszki, polana prostym sosem winegret. Doskonały dodatek do dań obiadowych lub grillowych.Składniki:1/2 główki młodej kapusty ( 30 dkg po poszatkowaniu)2 marchewki1 cebulamały pęczek natki pietruszkiwinegret:1/3 szklanki oleju (rzepakowy lub słonecznikowy)2 łyżki soku z cytryny2 łyżeczki cukrusól i pieprz do smakuSposób wykonania:Kapustę obieramy z wierzchnich, łykowatych, uszkodzonych liści i...
Najnowsze przepisy
Tosty francuskie z piekarnika – blacha dla rodzinyJedno... ⇖ 6
Sernik z brzoskwiniami i makowo-kokosową bezą na kakaowym... ⇖ 10
Dzisiaj zawitamy do Maksyku i zjemy coś pysznego mimo... ⇖ 8
Ekspresowy przepis na pyszną tortillę z indykiem oraz... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Kotlet de volaille przyrządzamy z piersi kurczaka, którą... ⇖ 52
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1445
Pierogi ruskie to klasyk, który zawsze się sprawdza!... ⇖ 884
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 638
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 546
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 514
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 462
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 456
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 447