Surówka z marchewki z porzeczkami i morelami
Źródło: https://azgotuj.blogspot.com/2022/07/surowka-z-marchewki-z-porzeczkami-i.html
To prawdopodobnie najlepsza surówka z marchewki jaką zrobiłam. Można do niej dodać morele, brzoskwinie, mango, rodzynki czy kiszoną cytrynę.Jeśli lubicie cebulę to dodajcie czerwoną drobno pokrojoną w kosteczkę. Świetnym dodatkiem będą też kiszone cytryny. Zimą zamiast porzeczek można dodać rodzynki.Składniki:marchw surowa starta - 4 szklankiczerwona porzeczka - 1/2...
Najnowsze przepisy
Pieczony w całości łosoś to łatwy i szybki przepis na... ⇖ 5
Ten pyszny drożdżowiec czas upiec na święta. Ona jest... ⇖ 9
Zdrowe i bardzo pożywne, sycące śniadanie? To tylko... ⇖ 7
Przepis na ekspresowy miodownik bez pieczenia na... ⇖ 14
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 21
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 29
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 30
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 30
Kurczak w sosie mascarpone z białym winem.Ten przepis to... ⇖ 43
Pasztet z karpia z dodatkiem jeszcze kilku ryb. Jest on dla... ⇖ 53
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 56
Pasta ukraińskiego kardiochirurga Amaosowa. Znalazłam na... ⇖ 61
Domowy ser z nerkowców jest delikatny, kremowy i naprawdę... ⇖ 73
Crepes gryczane z papryką i jajkiem to francuska klasyka w... ⇖ 84
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3169
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2181
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1526
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 864
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 771
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 738
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 721
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 708
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 667








































